Gert-Jan Bruggink

sectolin_icoon.png Zorg begint met een 'S'!

Als dierenliefhebber wil je het beste voor je paard, hond of kat. Een veilige en vertrouwde, hygienische leefomgeving waarin het dier centraal staat en een optimale verzorging is daarbij essentieel. Daarbij geloven we dat voorkomen beter is dan genezen. Mocht preventie niet genoeg zijn, dan biedt Sectolin een breed assortiment diergeneesmiddelen en gezondheidsproducten. Al onze producten zijn bedacht en ontwikkeld met de gezondheid van het dier in gedachten. Natuurlijk doen ze wat ze beloven en zijn ze makkelijk in gebruik. Als het enigszins mogelijk is, gebruiken we natuurlijke bestanddelen. Als dat niet kan, kiezen we veilige alternatieven en altijd zo duurzaam mogelijk. Sectolin, een heel dierenleven lang!

Lees meer...

sectolin_overzicht.png

sectolin shampoos

sectolin_icoon.png Met onze huid- en vachtvriendelijke shampoos, is wassen voor uw paard een dagelijkse verwennerij...

Gebruik een van onze heerlijk geurende shampoos om uw paard weer helemaal fris voor de dag te laten komen. Hippique Shampoo, de universele shampoo, gebruikt u voor het dagelijks wassen. Heeft u paard een gevoelige huid? Gebruik dan onze verzorgende Z-T shampoo met berkenteer. Voor een frisse verkwikkende wasbeurt, na een intensieve training, adviseren wij onze Refresh & Care Shampoo. Het belangrijkste van al onze shampoos de natuurlijke vetten in stand houden. Bekijk onze verzorgende shampoos

shampoos_overzicht.png

Snoepen

sectolin_icoon.png Snoepen was nog nooit zo gezond, geef gerust 1 Vazuintje, of 2 of 3 of 4...

Paardensnoep_overzicht.png

Onze caloriearme Vazuintjes Appel zijn een smakelijke gezonde traktatie voor elke paard of pony. De welbekende Vazuintjes Original zijn heerlijke paardensnoepjes op basis van kruiden. Ze zijn makkelijk te breken en daardoor eenvoudig te geven.

 

Ontdek onze smakelijke paardensnoep

 

 

Sectolin Verzorging

sectolin_icoon.png Eerste hulp bij paarden verzorging...

Wanneer u zorg heeft over een paard is de verzorging van uw paard een belangrijke verantwoordelijkheid. Wij vragen vaak veel van onze paarden en daarbij past een goede verzorging met kwalitatief goede producten. Of het nou gaat om het ondersteunen van de hoeven, het herstellend vermogen van de huid of het omgaan met stalondeugden, Sectolin biedt hiervoor uitstekende verzorgingsproducten. Een oplossing voor elk probleem

verzorging_overzicht.png

Sectolin Vlo en mijt

sectolin_icoon.png Een omgevingsspray tegen vlooien en mijten zonder gif..

vlomijt_overzicht.png

Door het succes van onze paardenverzorgingslijn kregen we de vraag van onze klanten of Sectolin ook dergelijke producten voor honden en katten kan maken. Daar zijn we druk mee bezig. Inmiddels hebben we diverse shampoos en vachtverzorgingsproducten voor honden en katten in het assortiment. Heel bijzonder is onze vlo- en mijt omgevingsspray. Deze spray is, in tegenstelling tot vergelijkbare producten, pesticidevrij en daarmee veilig voor de leefomgeving van mens en dier. En dat terwijl het minstens even, zo niet nog effectiever is. 


Milieuvriendelijk vlooien bestrijden