Sectolin stapt over naar Pure Energie!

29 maart 2016

Sectolin duurzame energie

 

ENSCHEDE- Groenste energiemerk maakt producten Sectolin écht duurzaam.


Sectolin levert al 80 jaar producten op het gebied van verzorging, gezondheid en bescherming voor paarden, honden en katten. Sectolin levert deze producten sinds kort ook écht duurzaam, want het bedrijf sloot onlangs een 3-jarig energie contract af met Pure Energie. De groenste stroom opgewekt uit wind en zon van Nederlandse bodem.

Duurzaam ondernemer Alfons Wispels van Pure Energie overhandigde Gert-Jan Morsink, directeur van Sectolin het duurzaamheidscertificaat voor 100% groene energie van Pure Energie.

Gert-Jan Morsink “Om een duurzame bijdrage te leveren aan de maatschappij, kiezen wij als bedrijf voor 100% groene energie van Nederlandse bodem. Bovendien helpen we hiermee Nederland te verduurzamen.” Alfons Wispels, duurzaam ondernemer bij Pure Energie “We zijn er trots op dat Sectolin kiest voor Pure Energie. Wij zijn het enige energiebedrijf dat niet meer verkoopt dan we zelf opwekken, daarom kunnen we de groenste stroom garanderen”.

 

Over Pure Energie

Pure Energie is onderdeel van Raedthuys, dat sinds 1995 toonaangevend is op het gebied van duurzame, betrouwbare en betaalbare energie. Pure Energie levert 100% groene stroom aan huishoudens en bedrijven uit eigen wind- en zonprojecten van Nederlandse bodem. Een puur Hollands, duurzaam concept dat niet onopgemerkt is gebleven: de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur&Milieu hebben Pure Energie tot drie keer op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland. Pure Energie, energie waar je blij van wordt!