Zorg begint met een 'S'. Al meer dan 75 jaar!

Voor de gezondheid en de volledige verzorging van je paard hoef je eigenlijk maar één naam te onthouden: Sectolin. Geen enkel ander merk brengt zo’n compleet en zeer uitgebreid assortiment gezondheids- en verzorgingsmiddelen op de markt. Met Sectolin zorg je ervoor dat je paard op elk front in topconditie blijft.

Equivital Electrolyten

Aanvullend voer voor paarden. Hoogwaardige oplosbare electrolyten mix voor paarden, ter bevordering van de regulatie van de vochtbalans tijdens/na periodes van zweten. Met toegevoegde smaakstoffen om de smakelijkheid te vergroten.

Meer informatie

Equivital Gold Mix

Wanneer verhoogde prestatie wordt gevraagd. Aanvullend voer voor paarden. Uitgebalanceerd aanvullend voedingssupplement voor een optimale energiestofwisseling, vooral wanneer verhoogde prestatie wordt gevraagd. Bevat vitamines en mineralen die gezond…

Meer informatie

Equivital Pasta - REG NL 4182

Equivital Pasta: Vitaminestoot in pastavorm Het hele jaar door wordt de weerstand van uw paard op de proef gesteld en kunnen paarden wel wat extra vitamines gebruiken. Daarom is Equivital Pasta de ideale vitaminestoot in pastavorm die gemakkelijk toe…

Meer informatie

Equivital Sanconil

Supervitamines voor de spieropbouw. Aanvullend diervoerder voor paarden. Sanconil is een zuiver natuurlijk, puur plantaardig en hoogwaardig aanvullend diervoeder dat de spieropbouw ondersteunt op basis van natuurlijk gekweekte en zorgvuldig geselecte…

Meer informatie

Feneknofmix

Feneknofmix is een mix van fenegriekzaad (Trigonella foenum graecum) en knoflookgranulaat voor de ondersteuning van de algemene weerstand. Feneknofmix is een aanvullend diervoeder

Meer informatie

Himalaya Liksteen 3 - 3,5 kg

100% - A - kwaliteit Himalaya liksteen. Deze likstenen zijn rijk aan mineralen & sporenelementen. Zuinig in gebruik vanwege de hardheid.

Meer informatie

Himalaya Mini Liksteen 1 - 1.5 kg

100% - A - kwaliteit Himalaya liksteen. Deze likstenen zijn rijk aan mineralen & sporenelementen. Zuinig in gebruik vanwege de hardheid.

Meer informatie

Knoflook Poeder

Knoflook Poeder wordt gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit knoflook. Knoflook is een rijke bron van vitamine A, B, C, E, K en is goed voor de ondersteuning van de algemene weerstand. Knoflook Poeder is een aanvullend diervoeder.

Meer informatie

Knoflook Snippers

Knoflook Snippers wordt gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit knoflook. Knoflook is een rijke bron van vitamine A, B, C, E en K en is goed voor de ondersteuning van de algemene weerstand. Knoflook Snippers is een aanvullend diervoeder.

Meer informatie